Overslaan en naar de inhoud gaan

Feem fans aan de telefoon

Luister naar onze klanten

Bij verschillende van onze tevreden klanten hebben we een geluidsfragment mogen opnemen waarbij ze een antwoord geven op de volgende 4 vragen:

 1. Waarom bent u zo tevreden over Feem?
 2. Waarvoor gebruikt u het product vooral?
 3. Wat zijn de grote voordelen van Feem?
 4. Hebt u nog enkele tips die u kan meegeven aan andere klanten?

Beluister hieronder alle getuigenissen en ontdek de vele voordelen die Feem Active Cleaner te bieden heeft!

 • André De Velder, Buggenhout
  Dat is voor mij geen probleem, je kent mijn gedacht over Feem hé. Ik zou voor Feem door het vuur gaan. Ik ben een gebruiker van het eerste uur. Eigenlijk verdedig ik Feem tot het laatste, want zou het bij wijze van spreken in mijn soep doen. Ik doe daar werkelijk alles mee en gebruik geen andere producten meer. Feem is voor mij de oplossing voor al mijn werk dat ik moet doen. Het is een duurzaam product en het is ook niet schadelijk voor de natuur. Het product is tegenover andere producten op het eerste zicht precies duurder, maar dit is niet zo want je doet er veel langer mee. Ik doe er alles mee, zelfs meubelen, salontafel ontvetten en dan het boenen, kleding, … Je kan niet opnoemen waarvoor ik het niet gebruik. Ik gebruik het gewoon voor alles. In de tijd had ik een kristallen luster en kocht ik daar dure flesjes voor deze schoon te maken. Ik vond deze flesjes na een tijd niet meer in de winkel heb het toen eens met Feem geprobeerd en erop verneveld. Je zag het vuil er zo afkomen en de luster blonk zoals nooit tevoren. Ik kan eigenlijk niet vertellen waar ik Feem niet voor gebruik: voor vlekken, rode wijn op het tapijt, … Je krijgt het er mee uit, dat is geen probleem. Het is een product dat ik met niets anders kan vergelijken. Mijn zoon noemt mij zelfs Madame Feem en heeft me al gevraagd waarom ik niet bij Feem ga werken.

   
 • Christiane Vercaemer, Rollegem
  Alles wat vettig is zoals de dampkap, frietketel, vlekken in de lavabo, … is in een minuutje weg. Ik vernevel het erop, pak een natte doek en het vuil is weg. Dat is iets dat ik nog nooit heb meegemaakt, zo’n goed product. Daar ga ik niet voor liegen, het is goede merchandise. Ik gebruik het voor de dampkap, frietketel, alles wat vettig is en dat is in een mum van tijd weg. Ik heb vroeger in een school in Rollegem gewerkt in de keuken en daar stond ook een grote friteuse die heel vettig was. Ik zei: ‘Geen probleem, morgenmiddag neem ik Feem mee.’ Ik heb hem 2 keer gekuisd en hij was volledig proper. Het is echt goed. Ik kan het aan iedereen aanraden. Ik heb al eens een bus van 5 liter aan mijn buur gegeven, ze is een tandarts. Ze vond het een heel goed product. Ik maak daar dikwijls reclame voor bij andere mensen en iedereen is er tevreden over.


   
 • Daisy Thouet, Knokke-Heist
  Omdat je andere producten niet meer nodig hebt en het is voor alles goed, want ik gebruik het zelfs in de wasmachine. Het ontvet heel de wastrommel, dat heb ik ook al ontdekt en het is echt super. Je moet er geen te grote hoeveelheid indoen, gewoon een klein dopje. Ik gebruik het voor alles: badkamer, toilet, de vloer, de deuren, de keuken, echt alles. Er is eigenlijk niets waarvoor je het niet kan gebruiken, zelfs voor het TV-scherm te reinigen. En het product ontvet de vensters ook heel goed, maar je moet slechts een kleine hoeveelheid toevoegen. Het ontvet de plastieken ramen heel goed. Feem gaan wij zeker en vast blijven bestellen, daar twijfel ik niet aan. Het product is goed voor alles, ik had een beetje meegegeven aan een vriendin en ze heeft haar auto ermee gereinigd.


   
 • Etienne Vincke, Sint-Amandsberg
  Feem gebruik ik voor alles en het laat geen sporen na. Zowel op ijskasten, houten deuren, gelakte deuren, enz. Al wat ik met de gewone producten niet afkrijg, gebruik ik Feem, zo eenvoudig is dat. Het grote voordeel voor mij is het resultaat, zo simpel is het. Daar is uiteindelijk alles mee gezegd. Het is niet van het goedkoopste, maar het is van het beste!


   
 • Georgette Verhulst, Sint-Amandsberg
  Het grote voordeel van Feem is dat ik het praktisch voor alles kan gebruiken. Ik heb andere producten ook al geprobeerd, maar ik heb Feem ooit aangeschaft en dat wordt nu voor alles gebruikt. Ik durf daar zelf vlekken van de hond en vlekken op de muren mee reinigen en je krijgt het daar weer helemaal af. Best verdund gebruiken met een doek. Gewoon op spuiten en ook voor de ijskast. Ik gebruik het praktisch voor alles. Als je zegt: ‘Ik gebruik een ontvetter’, dan gebruik ik het ervoor. We hebben bijvoorbeeld ook een caravan en ik neem mijn fles Feem altijd mee. Ik kuis het allemaal met Feem, alles. Vanbuiten, vanbinnen, woop! En het ontvet goed. Het is beter dan gelijk welke andere ontvetter. Ik zei het een tijdje terug nog tegen mijn echtgenoot: ‘Ik zit aan het einde van mijn bus’. Ooit heb ik ook eens 2 of 3 bussen tegelijk gekocht. Ik heb het via tv leren kennen, het enige dat ik ooit via tv gekocht heb, de rest was allemaal rommel of met bedrieglijke reclame. Van Feem was ik van de eerste moment meteen verschrikkelijk content. Ik geloof dat ik zelfs 2x in grote hoeveelheden op tv heb gekocht. Als het een goed product is willen we er graag aan meewerken, anders zou je het ook snel weten.


   
 • Frank Mathijs, Kerksken
  Omdat Feem gewoon een topproduct is, het is simpel: je hebt één product nodig voor alles. Ik ga je dat uitleggen ook: ik ben jong gepensioneerd en mijn vrouw werkt nog en probeer daarom zoveel mogelijk in het huishouden te doen (poetsen dus). Maar ik ben een man en poets dus als een man. Maar daar komt Feem, dat is mijn partner daarin! En doordat ik Feem constant gebruik heb ik veel minder moeite om te poetsen. Het iszo een topproduct, je spuit het in, vochtige doek en alles is proper. Ik gebruik het voor onze 2 hondenmanden, de aanrechten, de oven, friteuse, nicotine van de PVC-deuren, ... Met een ander product is dat oppervlakkig proper, maar met Feem zie je pas wat er van je PVC afkomt. Het is witte PVC en die is nog altijd even knallend wit als vroeger, door Feem! Eén product, weinig gebruiken, voor alles. Dat is het grote voordeel van Feem, meer is er niet nodig. Het is het product Feem dat zichzelf verkoopt.


   
 • Guy Delforge, Wilrijk
  Omdat het Feem super ontvettend is, het verwijdert nicotine, verwijdert vet van de dampkap, ... Het is een heel goed product voor de keukenkasten, het is een super. Ik gebruik het voor de dampkap, in de keuken, alles dat vettig is. Ik vernevel Feem erop, laat het wat inwerken, ga er met een natte doek over, daarna met een droge doek en het vet is weg. Ik heb het leren kennen op de markt en vindt het een heel doeltreffend middel. Ook vooral voor nicotine: als je binnen rookt en je spuit Feem op de kasten, zie je het zo van de kasten afdruipen. Feem is het product, de rest is allemaal reclame. Kopen, niet twijfelen, kopen, kopen, kopen!


   
 • Hilda Van Bogaert, Temse
  Omdat het voor alles goed is, zoals de kraag van een jas, vetplek op een broek, … even Feem erop en het is weg. Ik gebruik het voor alles. Mijn wielen van de auto zijn vuil: even wat Feem, dan wat water en het vuil is allemaal weg. Ik gebruik het voor de oven, de frietketel, de ruiten en spiegels, … Eigenlijk voor alles dat ontvet moet worden of gewoonweg moet worden proper gemaakt. Je hebt er slechts een kleine hoeveelheid van nodig en het ruikt niet als je de ruiten ermee kuist. Ik vind het voor alles goed, met Feem heb je nooit meer vlekken. Als je een vlek hebt op een wollen rok: spuit er wat Feem op, spoel het uit en het is proper. Hetzelfde met een stoffen zetel, het is zo gekuist. Ik gebruik het voor alles. Het is duur in prijs, maar omdat je er slechts een kleine hoeveelheid van nodig hebt is het eigenlijk heel goedkoop. Prijs-kwaliteitverhouding is enorm. Zeker als je het met 5 liter koopt, is het zeer voordelig! Ze verkopen het al in veel winkels en zou het aan iedereen aanraden.


   
 • Kris Bal, Hoboken
  Ik ben zo tevreden over Feem omdat je heel weinig energie nodig hebt om iets mooi proper te hebben. Vlekken die er normaal niet goed uitgaan met een ander product, gaan met Feem in één veeg weg. Ik gebruik het voor verschillende zaken: ontvetten van friteuse, dampkap, maar ook bijvoorbeeld voor vuil of vingerafdrukken op witte kasten, deuren, … Met Feem kan je dit allemaal heel eenvoudig reinigen. De grote voordelen: dat je heel weinig van het product moet gebruiken, dat het niet ruikt, dat het niet brandt op je handen. Kortom, ik vind het een klein wondermiddeltje. Dit product vereist in vergelijking met andere producten heel weinig of geen energie om iets te reinigen. Het is heel makkelijk. Bijvoorbeeld: onlangs werd ons opgedragen om onze gemeenschappelijke hal en witte deuren een schoonmaakbeurt te geven en deze klus was met Feem heel snel geklaard. Ik raad het aan iedereen aan. Heel lang geleden heeft mijn papa het op de markt leren kennen en aan mij bezorgt. Nadien heb ik het altijd op de website in grote hoeveelheden aangekocht.


   
 • Magda Verbist, Deurne
  Omdat alle resultaten prima zijn, ik denk dat dat het belangrijkste is. Ik gebruik het niet voor alles, maar als er ergens iets vuil is of vlekken zijn die ik niet wegkrijg, dan helpt Feem altijd! Je hebt er niet veel van nodig en het lost de meeste problemen op. In verhouding is de prijskwaliteit oké! Je doet heel lang met het product. Zorg altijd dat je Feem in huis hebt. Als ik niet tevreden had geweest, had ik er niet aan meegedaan.


   
 • Marcel Slots, Ronse
  Ik ben tevreden over Feem omdat ik het heb leren kennen via een kennis en de uiteindelijke resultaten veel hoger waren dan de verwachtingen in eerste instantie. Ik gebruik het allereerst voor gewone ontvettingsproblemen, maar gebruik het ook voor de metalen filter van de dampkap, waar het product zeer degelijk ontvet.


   
 • Martine Steurbaut, Nevele
  Ik vind het een zeer goed product. Vergeleken met veel andere soorten producten, dient het voor zoveel meer. Je hebt bijna niets anders meer nodig dan Feem en vind ook dat het bijna al het werk zelf doet. Als je het product gebruikt en je spuit er iets mee in of lost het op met water, dan moet je bijna zelf geen arbeid meer verrichten of erover wrijven, het lost allemaal vanzelf op. Ik gebruik het voor mijn frietketel te ontvetten en dat gaat altijd zeer vlot. Alle zaken waar vet mee moet worden verwijderd. Het is ook zeer goed voor alles af te wassen: kasten, meubels, … Ook voor de nicotine is het super of bepaalde vlekken in de garage. Een beetje Feem vernevelen en het is weg. Daarvoor vind ik het heel goed. Je hebt er niet veel van nodig, het doet ijn werk alleen. Misschien een klein nadeel is dat je moet naspoelen, maar met elk ander product moet je dit ook doen. Feem is niet bijtend voor de handen en kan voor de natuur geen kwaad, het is biologisch afbreekbaar. Met Feem heb je geen strepen. Als je iets doet met een ander product en je gebruikt daarna Feem, dan zie je het vuil er nog altijd afkomen. Schakel over op Feem en gebruik het, in plaats van alle andere producten die misschien in aankoop iets goedkoper zijn, maar waar je dan weer meer van nodig hebt en dan heb je verschillende soorten producten nodig. Je voelt aan veel van die producten dat ze bijtend zijn voor de handen en je krijgt er nooit hetzelfde resultaat mee als Feem. Ik zou Feem aan iedereen aanraden en heb dat trouwens ook al veel gedaan!


   
 • Nicole De Vrieze, Ninove
  Feem is praktisch bruikbaar voor alle klussen, voor alles wat vuil en vettig is. Zeker als het heel vettig is zoals de bovenkant van de keukenkasten of een vlek, dan gebruik ik het zeker en laat ik het inwerken. Feem maakt ook geen vlekken als je het zou vergeten na te spoelen. Ik gebruik het alleszins heel veel, vanaf het ogenblik dat iets fout is. Bijvoorbeeld ook om mijn leesbril af te wassen. Eerst wat Feem vernevelen en dan onder stromend water naspoelen.


   
 • Paula Lodts, Edegem
  Omdat ik het voor alles kan gebruiken. Ik gebruik het dagelijks, 3 keer op een dag, voor mijn poes, voor de vette potten, het fornuis, de spoelbak, echt voor alles. Met 1 fles kan je alles reinigen, je hebt geen 4 of 5 aparte producten nodig. Tip: Het product kopen! Mijn dochter gebruikt het ook altijd, ze gebruikt het zelf in haar appartement in Spanje. Ze neemt Feem mee naar Spanje.


   
 • Peter De Schepper, Denderleeuw
  Feem ontvet gewoon heel goed, voor mij is het echt een wondermiddel. Wij zijn rokers en voor de rokers is het voor proper te maken echt ideaal. We gebruiken het zelfs voor in de keuken een aangebrande pan, even inspuiten en laten weken. Voor de grote kuis, dampkappen, … Je hebt er niet veel van nodig, gewoon gebruiken!


   
 • Willy Andries, Zemst
  Omdat het zodanig goed is voor alles te ontvetten. Wat je met andere producten niet weg krijgt, krijg je met Feem weg. We zijn er al jaren heel tevreden over en promoten het ook bij onze vrienden. We geven hen dan een busje met de bedoeling dat ze het zelf ook bestellen. Wij zijn er zelf heel tevreden over. Ik gebruik het voor het ontvetten van de dampkap, de oven, de velgen van de auto, … Ik kan nog tientallen zaken opsommen, maar meestal voor de dampkap of als er ergens vlekken zijn. Een vlek op kleren die er met een ander product niet uit te krijgen was, kreeg ik er dan toch af met Feem. Het grote voordeel is dat het product niet duur is. Verhoudingsgewijs waarvoor je het allemaal kan gebruiken, is het echt niet duur. Andere producten die je allemaal koopt en eigenlijk niets waard zijn en toch veel geld kosten, daarom is Feem eigenlijk toch wel het goedkoopste product dat je kan hebben. We doen er heel lang mee, we komen er lang mee toe.

Nog meer getuigenissen? Klik hier.