Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie zijn we?

Over Ons

Een mirakel sinds 1998
Feem bestaat al meer dan 20 jaar. Het werd voor het eerst gelanceerd door Aster Fransen en Eddy Van Muylder in 1998 en vond meteen succes op markten, beurzen en teleshoppingkanalen. Het product stond bekend onder de naam Feem Super Ontvetter, maar dit werd in 2017 omgevormd tot Feem Active Cleaner met een totaal nieuwe, moderne look en feeling. In 2021 voegen Chaim en Alain hun kennis toe om van Feem een nog sterker merk te maken en verder uit te breiden. Met hun ondernemersschap kan Feem verder groeien via de retail.

Feem staat synoniem voor kwaliteit en fantastische resultaten. Een uitstekende service en een correcte klantbenadering creëeren op die manier een aparte beleving voor de klant. Zo brengen we een nieuw dynamisme, afgestemd op de hedendaagse wensen en behoeftes van zowel onze retailklanten als de eindverbruiker.
 

Duurzaam ondernemen
Sinds het ontstaan van Feem zijn we oprecht begaan met het milieu. Gezond schoonmaken is dan ook één van onze topprioriteiten. Daarom brengt Feem met Feem Active Cleaner een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct op de markt waarmee alle denkbare schoonmaaktaken kunnen worden vervuld. Hierdoor is het onnodig om een kast vol verschillende producten te hebben en spaar je overigens heel wat geld uit. Door de grote voordeelverpakkingen en omdat er geen geuren of kleurstoffen aan het product zijn toegevoegd, proberen ook wij ons steentje bij te dragen aan een schoner milieu.


‘We willen een optimaal schoonmaakresultaat zonder inspanning met een maximaal respect voor het milieu.’
 

FEEM GROUP BV