Overslaan en naar de inhoud gaan

Feem is er op jouw maat

4 verpakkingen, afgestemd op jouw gebruik

We openen dagelijks heel wat verschillende verpakkingen: koekjes, plastic flessen, andere voedingswaren, maar ook schoonmaakproducten. Deze grote berg aan afval is zeer slecht voor het milieu. We vinden het dus noodzakelijk om hier rekening mee te houden en ons steentje bij te dragen.
 

Onze visie: ‘Veel soorten schoonmaakproducten in huis hebben, is overbodig.’
 

Feem Active Cleaner zorgt ervoor dat je met één product in huis al jouw schoonmaakproblemen kunt oplossen en dus geen tientallen producten in de kast moet hebben staan. Het is een geconcentreerd product, waardoor er slechts een kleine hoeveelheid nodig is en de kleinere verpakkingen meermaals opnieuw gevuld kunnen worden.


Feem Active Cleaner is ook verkrijgbaar in grotere verpakkingen, waardoor het verpakkingsmateriaal wordt beperkt. Er zijn 4 verschillende verpakkingen beschikbaar:
                verpakkingen Feem
 

Je kunt bovendien een extra leeg sprayflesje krijgen. De handige aftapkranen bij de bussen van 5 en 20 liter maken opnieuw vullen supersimpel. Zo is er voor iedereen een verpakking volledig op maat van het persoonlijke gebruik.
 

We raden aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van de voordeelverpakkingen van Feem Active Cleaner. Ze zijn niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu. Bovendien blijft het product jaren houdbaar zonder in werking af te nemen.

 

Ontdek hier hoe Feem reinigt met respect voor het milieu.