Overslaan en naar de inhoud gaan

Feem fans vertellen

Ontdek de tips en ervaringen van echte Feem-gebruikers

 • Paula Verschueren, Kontich play
  Ik gebruik al jaren Feem. Het is al heel wat jaren geleden, ik denk meer als 20 jaar dat ik het heb leren kennen in de Blokker. En nadien heb ik het ook regelmatig op de markt gekocht. Feem kan ik voor alles gebruiken en het is allemaal proper. Je spuit erop, een natte doek en het is allemaal in orde. Zo moet het zijn vind ik, je moet geen slaaf van je huis zijn. Ik gebruik het voor alles: voor de vloer, de keuken, mijn ramen, in de badkamer, op hemdjes, de kragen en zelfs buiten voor mijn dakgoten. Ik ben er zo tevreden over omdat ik het in een grote bus kan krijgen en zo mijn kleinere busjes kan bijvullen. Anders is het meteen op, door het feit dat ik het voor alles gebruik. Ik kan maar één ding aanraden als er mensen komen en vragen ‘Met wat kuis jij?’. En dan zeg ik ‘Ja, met Feem hé!’.

Bekijk hier het filmpje van Paula bij haar thuis
 

 • Carine Kestelier, Sint-Lievens-Houtem play
  Ik ben Carine, ik woon in Sint-Lievens-Houtem, deelgemeente Letterhoutem. En ik gebruik Feem al meer dan 20 jaar. Ik heb het leren kennen op een markt. Mensen waren het aan het uittesten, ik heb een staaltje meegenomen, een klein busje. Ik heb dat echt geprobeerd, heel tevreden van. En dan via de website blijven bestellen. Ik gebruik Feem voor alles. Voor mijn keukenblad te ontvetten, vooral. Voor de vlekken uit mijn tapijt te krijgen. Ik had een hele grote vlek op mijn tapijt, ik had een grote machine gevraagd om te reinigen, ik kreeg de vlek er niet uit, Feem op gespoten, even op gewreven en de vlek was er uit. Het is echt een product dat voor iedereen en alles past. Kledij, spuit er Feem op en steek het in je wasmachine, de vlek gaat er uit. Zelfs je frietketel kan je er proper mee krijgen.  Ik heb het op tapijten gebruikt, ik had een grote plek. Met het machine er niet uitgekregen, met Feem onmiddellijk. Ik was tevreden dat ik mijn tapijt niet moest wegdoen, en dat het nu terug in de woonkamer ligt. De voordelen zijn voor mij voornamelijk: ik kan het in een spuitbus gebruiken, ik heb het in grote verpakkingen, ik heb het in een literfles. Dus ik kan het opvullen van de grote naar de kleine. Het is voor alles bruikbaar.

Bekijk hier het filmpje van Carine bij haar thuis
 

 • Heidi & Kristin, Kalmthout play
  Wij zijn Heidi en Kristin uit Kalmthout en wij gebruiken al meer dan 16 jaar Feem. We hebben het leren kennen in Hoboken, op de markt. ‘Dat is een goed product’ zei hij, ‘Je moet dat eens proberen’. Waarom? Omdat het goed werkt! Ik zat er uren aan om mijn friteuse proper te krijgen en nu met Feem… Het is plezant! Net zoals de reclames, je wrijft en… Neen, maar dit is echt werkelijkheid, dat gaat er allemaal af. Voor de vloer gebruiken we dat, voor de ijskast af te wassen, de kasten af te wassen, de friteuse, de auto, alles… De ramen, de badkamer, alles. De grote voordelen? Het zijn allemaal voordelen. Vraag nu ook niet negatief want dat kan ik ook niet zeggen, het is gewoon positief. Kijk niet te veel naar de reclame van iemand anders en probeer zelf eerst eens het product. Dan kan je zien hoe goed het resultaat is. Het is ook niets chemisch, het is niet schadelijk voor beestjes of voor jezelf als je het inademt, het kan geen kwaad. Anders zou ik het niet gebruiken in de friteuse hé!

Het filmpje van Heidi en Kristin vind je hier
 

 • Gilberte Ysenbaardt, Antwerpen play
  Ik ben Gilberte, uit Antwerpen en ik gebruik Feem al 12 jaar. Ik heb het leren kennen op de markt in Boom, ik was met mijn dochter naar de markt geweest en daar heb ik het voor het eerst gezien. En ik heb het gebruikt en ben het blijven gebruiken. Het maakt proper, het doet wat het belooft. Voor het milieu kan het geen kwaad, dus dat vind ik een groot pluspunt. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de frietketel, het mos van de muurtjes in de tuin weg te doen, om het terras te schuren na de winter. In de keuken, om mijn gasvuur – dat is in chroom – helemaal te poetsen. Het is geen bijtend product. Je hebt geen last van je ogen. Normaal gezien heb ik van alle mogelijke huidallergieën last, maar bij Feem niet. Ik heb het aan mijn dochters ook aangeraden en die gebruiken dat nu ook. Een heel klein beetje in water, met een doek op de meubels en om de algemene kuis te doen.

Ontdek hier het filmpje van Gilberte
 

 • Cécile Dendauw, Damme play
  Ik ben Cécile Dendauw uit Damme, ik gebruik Feem reeds 9 à 10 jaar. Ik heb het leren kennen doordat ik het zag staan in de Blokker. Ik gebruik het in mijn keuken, alle vlakken, effen vlakken, keukendeuren, handvatjes die je altijd vastpakt, de frigo. Zelfs voor textiel gebruik ik het of voor een vetplekje op mijn sjaal. Ik heb nog nooit geen beter product gehad en ik zou het aan iedereen aanraden. Ik heb dat al veel aan mijn vriendinnen gezegd. Al mijn vriendinnen hebben dat, dus door toedoen van mij. En zij vertellen het aan hun kinderen. Dus zo is dat wel een goede reclame hé. Als iets goed is, is het iets goed hé. Dat moet je zeker onthouden. Dat is een mirakel, dat is een fantastisch product.

Ontdek hier waar Cécile Feem in haar huis gebruikt
 

 • Paul Knops, Blaasveld play
  Ik ben Paul Knops en woonachtig in Blaasveld. Ik gebruik Feem al meer dan 20 jaar. Ik denk van mond tot mond reclame op de één of andere manier. Ik gebruik het in de keuken, ja dat begint al ’s morgens met de bril te reinigen. Voor muren af te wassen is het ideaal, eigenlijk voor vloeren ook. Feem is voor mij eigenlijk een dagelijks product. Ik heb op twee, laat ons zeggen, strategische plaatsen een spuitbus staan. Dat is een verdunde, half om half, in de keuken. En één, geconcentreerd, in de garage. Voor mij is het een groot voordeel, omdat ik niet zo heel groot woon. En als ik voor alles een product moet kopen, dan staat het hier vol met spuitbussen. Veel producten zijn redelijk agressief aan de handen en ik heb nogal een gevoelige huid. En hiermee heb ik geen probleem. Je moet maar één product in huis halen, en als je een beetje slim bent neem je een bidon, een fles van een liter en bijvoorbeeld twee spuitflesjes. Met je bidon vul je de fles van een liter, daar kan je individueel de spuitbusjes mee vullen en verdunnen. En wil je snel iets in een emmer gieten dan kan je ook het literflesje nemen, eens dat flesje op is, vul je dat bij met de bidon. Als je het geconcentreerd gebruikt om iets af te kuisen, neem bijvoorbeeld een witte deur, dan moet je toch even naspoelen met water, een microvezeldoek, natgemaakt met water er even overgaan. Maar ik denk dat dat standaard in de handleiding staat.

Bekijk hier heel het filmpje van Paul
 

 • Christiane Vervoort, Merksplas play
  Ik ben Chris uit Merksplas en ik gebruik Feem al minstens 5 jaar. Ik heb Feem leren kennen door een buurvrouw. Die buurvrouw had dat blijkbaar van op de markt. En dat is nu toch wel al een paar jaar geleden. Eigenlijk gebruik ik dat voor mijn rolluiken. Goed inwrijven en even laten inweken. Wij spoelen dat af en we doen er niks meer aan. En dat is echt, sneeuw voor de zon. Ook de tuinmeubelen. Het grote voordeel van Feem is dat je er niet te veel van moet gebruiken en dat je onmiddellijk een resultaat ziet. En dat is het belangrijkste. En het is eigenlijk ook niet duur, het is echt goedkoop. Ik vind dat iedereen het moet proberen, want als je het niet probeert dan weet je het niet en wij kunnen zeggen wat we willen maar ik heb het zelf meegemaakt. Dus ik zou zeggen ‘Echt doen mannen!’.

Bekijk hier het filmpje van Chris in haar B&B
 

 • Corry Monsecour, Lede play
  Ik ben Corry, uit Lede en ik gebruik al meer dan 10 jaar Feem. Ik heb het leren kennen via televisie. Ik volgde dat dagelijks op en dacht ‘Dat is wel een goed product precies’ en dan ben ik dat beginnen bestellen. Feem gebruik ik voor de auto, plekken op de kleding en soms was ik er de graniet mee af. Voor vele zaken dus. Je kan het voor alles gebruiken. Een goed product.

  Bekijk hier de getuigenis van Corry
   

 • Amaat De Vos, Oudenaarde play
  Ik denk dat ik het heb ontdekt op de markt, in Oudenaarde. Ik loop nogal graag op de markt, ik vond dat het er iets goed uit zag. En dan probeer ik dat eens en ik gebruik het nu al 24 jaar. Ik ben er zo tevreden van omdat het volledig ontvet, en zou ik mijn keuken met gewone detergenten wassen dan krijg ik strepen en moet ik nog eens spoelen. Met Feem moet dat niet, ik ga er 1 keer met Feem over en al het vet is weg. Dus dat is prachtig. Feitelijk gebruik ik het enkel voor de keuken af te wassen. Elke week wordt mijn keuken afgewassen, al de kasten, het kookeiland, met Feem. Het is het beste product dat ik kan gebruiken voor de keuken. Het grote voordeel is het ontvetten en dat het geen strepen nalaat. Eens je het gebruikt hebt moet je niet met een spons naspoelen. Nooit, het is en blijft proper na slechts 1 keer.
  Ik geef geregeld een flesje mee met mijn dochter in Parijs en in in Gent ook, voor hun keuken te wassen. Gebruik het in je keuken want je kan echt geen ander product gebruiken. Misschien zijn er mensen die zeggen ‘ik heb het nog nooit gebruikt’, wel laat ze het proberen, ze zullen er van overtuigd zijn.

Ontdek hier waarom Amaat Feem al 24 jaar gebruikt!
 

 • Louis Metzger, Stabroek play
  Ik ben Louis Metzger, uit Stabroek en ik gebruik Feem al 10 jaar. Dat is al een hele lange tijd dat we dat kennen. Ik weet niet meer waar dat was, op een markt? Maar we hebben dat ergens leren kennen. Dat meegenomen, gebruikt en dat werkte goed. De zijkanten van de frietketel, geen probleem. Spatten op de muur van de keuken: als er gebakken wordt spat er vanalles tegenaan, dat is een blinkende muur, als je aan tafel zit, zie je soms ‘Ola, daar zijn vetvlekken op!’, maar die zijn er meteen af met Feem. We gebruiken het meestal om te ontvetten, maar het kan ook zijn dat als ik hardnekkige vlekken zie, dat kan op de vloer zijn of eender waar, tuinmeubelen, als ik Feem gebruik dan gaan de vlekken ook weg. Dat is, laat ons zeggen, een tovermiddeltje hé. Gaat het niet weg, spuit er Feem op en dan gaat het wel weg. Je hebt maar 1 spuitbusje nodig om veel te doen, je hebt geen 12 spuitbusjes nodig in huis. Het is zodanig makkelijk in gebruik dat je er weinig over kan vertellen. Je gebruikt het en het werkt.

Bekijk hier de getuigenis van Louis
 

 • Johan Stamper, Ieper play
  Ik ben Johan Stamper, woon in Ieper en ik gebruik Feem al 6 – 7 jaar en ben er heel tevreden over. Ik heb het eigenlijk via internet leren kennen. Per ongeluk op Google gegaan en ik had dat gezien, het leek me interessant, om te ontvetten. En zo ben ik op jullie website terechtgekomen. En het is al jaren dat ik ervan profiteer. Ik gebruik dat om heel veel dingen te ontvetten, onder andere de frietketel. Als ik verander van frietvet, om hem helemaal proper te krijgen. Ik ben er zo tevreden van omdat het heel snel ontvet en je moet maar weinig gebruiken eigenlijk. Enkele keren spuiten met de spuitbus en je ziet het vet oplossen en er af druipen. Je hebt eigenlijk niet veel nodig. Je kan het voor alles gebruiken, voor te ontvetten, alles wat maar met vet te maken heeft. ‘Gebruik Feem!’, zeg ik dan.

Benieuwd naar de uitleg van Johan? Ontdek het nu!
 

 • Lena Piessens, Buggenhout play
  Ik ben Lena en ik woon in Buggenhout. Ik gebruik al meer dan 20 jaar mijn busje Feem en ik zou het niet meer kunnen missen. Ik heb het leren kennen via TV, via Teleshop! Ja, daar heb ik enkele keren naar gekeken en dan ben ik beginnen bestellen. En dat was zo goed dat ik al mijn collega’s ervan overtuigd heb. En die gebruiken dat nu ook. Zelfs op mijn werk waar ze de hardnekkige vlekken met hun superproducten er niet uitkregen, zijn ze Feem beginnen gebruiken. En die gebruiken dat nu ook toch al 15 jaar. Dus betere reclame kan het niet zijn. Eerst en vooral gebruik ik het voor de ruiten, in verdunde vorm. Maar ook voor vlekken op de mat, want we zitten hier met een hondje. Dus ik gebruik dat voor alles, echt voor alles, zelfs voor kleding. Meubelen te ontvetten, voor hardnekkige vlekken bijvoorbeeld in de tapijten. Ik ben er zo tevreden van omdat het goede resultaten geeft. Op het eerste zicht is het niet goedkoop, maar het is wel goedkoop omdat je er zo veel mee kan dan in vergelijking met andere producten. Ja, je hebt de bus op zichzelf, maar je kan er heel veel mee doen, verlengen, … Ik zou het niet kunnen missen. Iedereen zou het eens moeten proberen, want als je het flesje ziet weet je niet wat het is. Maar door het te gebruiken en op verschillende zaken te proberen, ontdek je hoe goed het product is. Ik zeg het al 20 jaar tegen iedereen. Het is zo, als het een goed product is mag dat gezegd worden.

Bekijk hier het filmpje van Lena Piessens bij haar thuis
 

 • Roza Raymakers, Café Tilt in Mechelen play
  Ik ben Roza Raymaekers van Café Tilt in Mechelen en ik gebruik Feem al zeker 15 jaar. Ik heb het product leren kennen op de markt en op TV. Ik ben er zo tevreden van omdat je het voor alles kan gebruiken, zelfs om je bril te kuisen. Ik zou aanraden dat iedereen het in huis gebruikt, omdat het niet zo duur is en voor alles kan dienen.

Bekijk hier het filmpje van Roza in Café Tilt
 

 • Eliane Vos, Berchem play
  Eliane uit Berchem gebruikt Feem al tussen de 15 en de 20 jaar. Ze heeft het ontdekt op de markt en is er na al die jaren nog steeds zeer tevreden van. 'Ik gebruik Feem in heel het huis. Alles, alles, alles!'

Bekijk hier Eliane haar getuigenis
 

 • Jeannine Lanckman, Deurne play
  Ik gebruik Feem al 17 jaar. Ik heb het leren kennen op de Vogelenmarkt, heel wat jaren geleden. Het product geeft geen geur af. Ik kan niet tegen indringende geuren en alle andere kuisproducten hebben dat wel. Eigenlijk gebruik ik het voor alles, behalve voor mijn hond te wassen (lacht). De ene keer verdund, de andere keer puur. Keuken afwassen, plafonds afwassen, verdund voor de vloeren, zetels, … ALLES! Je ziet meteen dat je gekuist hebt. Als het proper moet zijn, is het met Feem proper en daarmee uit. Heel simpel.

Bekijk hier het filmpje van Jeannine in haar kapsalon
 

 • André De Velder, Buggenhout geluid
  Je kent mijn gedacht over Feem hé. Ik zou voor Feem door het vuur gaan. Ik ben een gebruiker van het eerste uur. Eigenlijk verdedig ik Feem tot het laatste, want zou het bij wijze van spreken in mijn soep doen. Ik doe daar werkelijk alles mee en gebruik geen andere producten meer. Feem is voor mij de oplossing voor al mijn werk dat ik moet doen. Het is een duurzaam product en het is ook niet schadelijk voor de natuur. Het product is tegenover andere producten op het eerste zicht precies duurder, maar dit is niet zo want je doet er veel langer mee. Ik doe er alles mee, zelfs meubelen, salontafel ontvetten en dan het boenen, kleding, … Je kan niet opnoemen waarvoor ik het niet gebruik. Ik gebruik het gewoon voor alles. In de tijd had ik een kristallen luster en kocht ik daar dure flesjes voor deze schoon te maken. Ik vond deze flesjes na een tijd niet meer in de winkel heb het toen eens met Feem geprobeerd en erop verneveld. Je zag het vuil er zo afkomen en de luster blonk zoals nooit tevoren. Ik kan eigenlijk niet vertellen waar ik Feem niet voor gebruik: voor vlekken, rode wijn op het tapijt, … Je krijgt het er mee uit, dat is geen probleem. Het is een product dat ik met niets anders kan vergelijken. Mijn zoon noemt mij zelfs Madame Feem en heeft me al gevraagd waarom ik niet bij Feem ga werken.
   
 • Christiane Vercaemer, Rollegem geluid
  Alles wat vettig is zoals de dampkap, frietketel, vlekken in de lavabo, … is in een minuutje weg. Ik vernevel het erop, pak een natte doek en het vuil is weg. Dat is iets dat ik nog nooit heb meegemaakt, zo’n goed product. Daar ga ik niet voor liegen, het is goede merchandise. Ik gebruik het voor de dampkap, frietketel, alles wat vettig is en dat is in een mum van tijd weg. Ik heb vroeger in een school in Rollegem gewerkt in de keuken en daar stond ook een grote friteuse die heel vettig was. Ik zei: ‘Geen probleem, morgenmiddag neem ik Feem mee.’ Ik heb hem 2 keer gekuisd en hij was volledig proper. Het is echt goed. Ik kan het aan iedereen aanraden. Ik heb al eens een bus van 5 liter aan mijn buur gegeven, ze is een tandarts. Ze vond het een heel goed product. Ik maak daar dikwijls reclame voor bij andere mensen en iedereen is er tevreden over.
   
 • Daisy Thouet, Knokke-Heist geluid
  Feem is voor alles goed, want ik gebruik het zelfs in de wasmachine. Het ontvet heel de wastrommel, dat heb ik ook al ontdekt en het is echt super. Je moet er geen te grote hoeveelheid indoen, gewoon een klein dopje. Ik gebruik het voor alles: badkamer, toilet, de vloer, de deuren, de keuken, echt alles. Er is eigenlijk niets waarvoor je het niet kan gebruiken, zelfs voor het TV-scherm te reinigen. En het product ontvet de vensters ook heel goed, maar je moet slechts een kleine hoeveelheid toevoegen. Het ontvet de plastieken ramen heel goed. Feem gaan wij zeker en vast blijven bestellen, daar twijfel ik niet aan. Het product is goed voor alles, ik had een beetje meegegeven aan een vriendin en ze heeft haar auto ermee gereinigd.
   

 • Etienne Vincke, Sint-Amandsberg geluid
  Feem gebruik ik voor alles en het laat geen sporen na. Zowel op ijskasten, houten deuren, gelakte deuren, enz. Al wat ik met de gewone producten niet afkrijg, gebruik ik Feem, zo eenvoudig is dat. Het grote voordeel voor mij is het resultaat, zo simpel is het. Daar is uiteindelijk alles mee gezegd. Het is niet van het goedkoopste, maar het is van het beste!
   

 • Georgette Verhulst, Sint-Amandsberg geluid
  Het grote voordeel van Feem is dat ik het praktisch voor alles kan gebruiken. Ik heb andere producten ook al geprobeerd, maar ik heb Feem ooit aangeschaft en dat wordt nu voor alles gebruikt. Ik durf daar zelf vlekken van de hond en vlekken op de muren mee reinigen en je krijgt het daar weer helemaal af. Best verdund gebruiken met een doek. Gewoon op spuiten en ook voor de ijskast. Ik gebruik het praktisch voor alles. Als je zegt: ‘Ik gebruik een ontvetter’, dan gebruik ik het ervoor. We hebben bijvoorbeeld ook een caravan en ik neem mijn fles Feem altijd mee. Ik kuis het allemaal met Feem, alles. Vanbuiten, vanbinnen, woop! En het ontvet goed. Het is beter dan gelijk welke andere ontvetter. Ik zei het een tijdje terug nog tegen mijn echtgenoot: ‘Ik zit aan het einde van mijn bus’. Ooit heb ik ook eens 2 of 3 bussen tegelijk gekocht. Ik heb het via tv leren kennen, het enige dat ik ooit via tv gekocht heb, de rest was allemaal rommel of met bedrieglijke reclame. Van Feem was ik van de eerste moment meteen verschrikkelijk content. Ik geloof dat ik zelfs 2x in grote hoeveelheden op tv heb gekocht. Als het een goed product is willen we er graag aan meewerken, anders zou je het ook snel weten.
   

 • Frank Mathijs, Kerksken geluid
  Feem is gewoon een topproduct, het is simpel: je hebt één product nodig voor alles. Ik ga je dat uitleggen ook: ik ben jong gepensioneerd en mijn vrouw werkt nog en probeer daarom zoveel mogelijk in het huishouden te doen (poetsen dus). Maar ik ben een man en poets dus als een man. Maar daar komt Feem, dat is mijn partner daarin! En doordat ik Feem constant gebruik heb ik veel minder moeite om te poetsen. Het is zo een topproduct, je spuit het in, vochtige doek en alles is proper. Ik gebruik het voor onze 2 hondenmanden, de aanrechten, de oven, friteuse, nicotine van de PVC-deuren, ... Met een ander product is dat oppervlakkig proper, maar met Feem zie je pas wat er van je PVC afkomt. Het is witte PVC en die is nog altijd even knallend wit als vroeger, door Feem! Eén product, weinig gebruiken, voor alles. Dat is het grote voordeel van Feem, meer is er niet nodig. Het is het product Feem dat zichzelf verkoopt.
   

 • Guy Delforge, Wilrijk geluid
  Omdat het Feem super ontvettend is, het verwijdert nicotine, verwijdert vet van de dampkap, ... Het is een heel goed product voor de keukenkasten, het is een super. Ik gebruik het voor de dampkap, in de keuken, alles dat vettig is. Ik vernevel Feem erop, laat het wat inwerken, ga er met een natte doek over, daarna met een droge doek en het vet is weg. Ik heb het leren kennen op de markt en vindt het een heel doeltreffend middel. Ook vooral voor nicotine: als je binnen rookt en je spuit Feem op de kasten, zie je het zo van de kasten afdruipen. Feem is het product, de rest is allemaal reclame. Kopen, niet twijfelen, kopen, kopen, kopen!
   
 • Hilda Van Bogaert, Temse geluid
  Omdat het voor alles goed is, zoals de kraag van een jas, vetplek op een broek, … even Feem erop en het is weg. Ik gebruik het voor alles. Mijn wielen van de auto zijn vuil: even wat Feem, dan wat water en het vuil is allemaal weg. Ik gebruik het voor de oven, de frietketel, de ruiten en spiegels, … Eigenlijk voor alles dat ontvet moet worden of gewoonweg moet worden proper gemaakt. Je hebt er slechts een kleine hoeveelheid van nodig en het ruikt niet als je de ruiten ermee kuist. Ik vind het voor alles goed, met Feem heb je nooit meer vlekken. Als je een vlek hebt op een wollen rok: spuit er wat Feem op, spoel het uit en het is proper. Hetzelfde met een stoffen zetel, het is zo gekuist. Ik gebruik het voor alles. Het is duur in prijs, maar omdat je er slechts een kleine hoeveelheid van nodig hebt is het eigenlijk heel goedkoop. Prijs-kwaliteitverhouding is enorm. Zeker als je het met 5 liter koopt, is het zeer voordelig! Ze verkopen het al in veel winkels en zou het aan iedereen aanraden.
   

 • Kris Bal, Hoboken geluid
  Ik ben zo tevreden over Feem omdat je heel weinig energie nodig hebt om iets mooi proper te hebben. Vlekken die er normaal niet goed uitgaan met een ander product, gaan met Feem in één veeg weg. Ik gebruik het voor verschillende zaken: ontvetten van friteuse, dampkap, maar ook bijvoorbeeld voor vuil of vingerafdrukken op witte kasten, deuren, … Met Feem kan je dit allemaal heel eenvoudig reinigen. De grote voordelen: dat je heel weinig van het product moet gebruiken, dat het niet ruikt, dat het niet brandt op je handen. Kortom, ik vind het een klein wondermiddeltje. Dit product vereist in vergelijking met andere producten heel weinig of geen energie om iets te reinigen. Het is heel makkelijk. Bijvoorbeeld: onlangs werd ons opgedragen om onze gemeenschappelijke hal en witte deuren een schoonmaakbeurt te geven en deze klus was met Feem heel snel geklaard. Ik raad het aan iedereen aan. Heel lang geleden heeft mijn papa het op de markt leren kennen en aan mij bezorgt. Nadien heb ik het altijd op de website in grote hoeveelheden aangekocht.
   

 • Magda Verbist, Deurne geluid
  Omdat alle resultaten prima zijn, ik denk dat dat het belangrijkste is. Ik gebruik het niet voor alles, maar als er ergens iets vuil is of vlekken zijn die ik niet wegkrijg, dan helpt Feem altijd! Je hebt er niet veel van nodig en het lost de meeste problemen op. In verhouding is de prijskwaliteit oké! Je doet heel lang met het product. Zorg altijd dat je Feem in huis hebt. Als ik niet tevreden had geweest, had ik er niet aan meegedaan.
   

 • Marcel Slots, Ronse geluid
  Ik ben tevreden over Feem omdat ik het heb leren kennen via een kennis en de uiteindelijke resultaten veel hoger waren dan de verwachtingen in eerste instantie. Ik gebruik het allereerst voor gewone ontvettingsproblemen, maar gebruik het ook voor de metalen filter van de dampkap, waar het product zeer degelijk ontvet.
   

 • Martine Steurbaut, Nevele geluid
  Ik vind het een zeer goed product. Vergeleken met veel andere soorten producten, dient het voor zoveel meer. Je hebt bijna niets anders meer nodig dan Feem en vind ook dat het bijna al het werk zelf doet. Als je het product gebruikt en je spuit er iets mee in of lost het op met water, dan moet je bijna zelf geen arbeid meer verrichten of erover wrijven, het lost allemaal vanzelf op. Ik gebruik het voor mijn frietketel te ontvetten en dat gaat altijd zeer vlot. Alle zaken waar vet mee moet worden verwijderd. Het is ook zeer goed voor alles af te wassen: kasten, meubels, … Ook voor de nicotine is het super of bepaalde vlekken in de garage. Een beetje Feem vernevelen en het is weg. Daarvoor vind ik het heel goed. Je hebt er niet veel van nodig, het doet ijn werk alleen. Misschien een klein nadeel is dat je moet naspoelen, maar met elk ander product moet je dit ook doen. Feem is niet bijtend voor de handen en kan voor de natuur geen kwaad, het is biologisch afbreekbaar. Met Feem heb je geen strepen. Als je iets doet met een ander product en je gebruikt daarna Feem, dan zie je het vuil er nog altijd afkomen. Schakel over op Feem en gebruik het, in plaats van alle andere producten die misschien in aankoop iets goedkoper zijn, maar waar je dan weer meer van nodig hebt en dan heb je verschillende soorten producten nodig. Je voelt aan veel van die producten dat ze bijtend zijn voor de handen en je krijgt er nooit hetzelfde resultaat mee als Feem. Ik zou Feem aan iedereen aanraden en heb dat trouwens ook al veel gedaan!
   

 • Nicole De Vrieze, Ninove geluid
  Feem is praktisch bruikbaar voor alle klussen, voor alles wat vuil en vettig is. Zeker als het heel vettig is zoals de bovenkant van de keukenkasten of een vlek, dan gebruik ik het zeker en laat ik het inwerken. Feem maakt ook geen vlekken als je het zou vergeten na te spoelen. Ik gebruik het alleszins heel veel, vanaf het ogenblik dat iets fout is. Bijvoorbeeld ook om mijn leesbril af te wassen. Eerst wat Feem vernevelen en dan onder stromend water naspoelen.
   
 • Paula Lodts, Edegem geluid
  Omdat ik het voor alles kan gebruiken. Ik gebruik het dagelijks, 3 keer op een dag, voor mijn poes, voor de vette potten, het fornuis, de spoelbak, echt voor alles. Met 1 fles kan je alles reinigen, je hebt geen 4 of 5 aparte producten nodig. Tip: Het product kopen! Mijn dochter gebruikt het ook altijd, ze gebruikt het zelf in haar appartement in Spanje. Ze neemt Feem mee naar Spanje.
   

 • Peter De Schepper, Denderleeuw geluid
  Feem ontvet gewoon heel goed, voor mij is het echt een wondermiddel. Wij zijn rokers en voor de rokers is het voor proper te maken echt ideaal. We gebruiken het zelfs voor in de keuken een aangebrande pan, even inspuiten en laten weken. Voor de grote kuis, dampkappen, … Je hebt er niet veel van nodig, gewoon gebruiken!
   

 • Willy Andries, Zemst geluid
  Omdat het zodanig goed is voor alles te ontvetten. Wat je met andere producten niet weg krijgt, krijg je met Feem weg. We zijn er al jaren heel tevreden over en promoten het ook bij onze vrienden. We geven hen dan een busje met de bedoeling dat ze het zelf ook bestellen. Wij zijn er zelf heel tevreden over. Ik gebruik het voor het ontvetten van de dampkap, de oven, de velgen van de auto, … Ik kan nog tientallen zaken opsommen, maar meestal voor de dampkap of als er ergens vlekken zijn. Een vlek op kleren die er met een ander product niet uit te krijgen was, kreeg ik er dan toch af met Feem. Het grote voordeel is dat het product niet duur is. Verhoudingsgewijs waarvoor je het allemaal kan gebruiken, is het echt niet duur. Andere producten die je allemaal koopt en eigenlijk niets waard zijn en toch veel geld kosten, daarom is Feem eigenlijk toch wel het goedkoopste product dat je kan hebben. We doen er heel lang mee, we komen er lang mee toe.
   
 • Francine Smeers-Goorts, Diepenbeek
  Ik ben zo tevreden over Feem omdat alles wat ik ermee kuis gewoon perfect proper is. Dit geeft dan altijd een goed gevoel na het poetsen. Dat gevoel heb ik nooit gehad met een ander poetsmiddel. Feem gebruik ik voor de keukenkasten, deuren, alles in plastiek, vetvlekken op textiel en zelfs voor het speelgoed van mijn kleinkindje. En niet te vergeten, ook het kattenluik kan je er mee kuisen en wordt altijd kraaknet.

Buiten het feit dat men er alles echt proper mee krijgt, is het een extra voordeel dat het product biologisch afbreekbaar is. Het ruikt fris en heeft geen zware parfumgeur. Ik heb een aantal jaren gewerkt als poetsvrouw en daar moest ik de producten gebruiken die daar voorhanden waren, op deze momenten heb ik Feem echt gemist. Ik neem mijn toevlucht altijd tot Feem, een super product!
 

 • Nadine Bontinck, Schellebelle
  Feem is een product dat effectief doet wat het belooft. Wij gebruikten Feem in onze slagerij om onze snijmachines en koeltoog te reinigen en nu gebruik ik het vooral om uitwerpselen van vliegen op ramen en deuren te verwijderen. Dit kan ik reinigen zonder moeite.
   
 • Ingrid Verelst, Berchem
  Jaren geleden ben ik toevallig tijdens het winkelen Feem tegengekomen. Uit nieuwsgierigheid denkende ‘dit is weeral het zoveelste product dat veel belooft , zal zeker weer op niets uitdraaien!’ heb ik mezelf een kleine bus aangeschaft.

Sindsdien gebruik ik Feem voor ALLES: tuinstoelen, keuken, badkamer , raamkozijnen, deuren, auto (binnen, buiten, velgen), fiets, sportschoenen, frituurpan enz. Werkelijk te veel toepassingen om op te noemen. Het maakt werkelijk alles zuiver zonder strepen, zelfs nog beter dan wat het belooft in de advertentie. Feem is een echte must in huis, weg met duizend en één producten voor van alles en nog wat! Het biedt zoveel voordelen dat je amper nog andere poetsproducten nodig hebt. Ik gebruik Feem  zowel puur als verdunt.

Eindelijk een product dat de klant geen leugens vertelt en eerlijk doet wat de bijsluiter/advertentie zegt. Eén telefoontje en aan huis geleverd op een minimum van tijd. IK raad het werkelijk aan iedereen aan!
 

 • André De Greef, Strombeek-Bever
  Feem is echt een wonderproduct! Al heel wat jaren geleden was Feem voor de eerste keer op televisie en we dachten bij onszelf ‘eerst zien en dan geloven’. Maar het product doet effectief wat er beweert wordt, het is een fantastisch poetsmiddel. Goed voor het milieu en doet exact wat het moet doen. Verwijdert al het vet, de vlekken van de deuren binnenshuis, vlekken, … Laat het product 2 à 3 minuten zijn werk doen en je krijgt echt alles proper. Ik gebruik het voor heel wat verschillende zaken: vlekken op witte kledij (even laten intrekken en zo in de wasmachine), alles in de keuken proper maken, de deuren, kasten binnen en buiten, de vloer in de keuken en de badkamer.

Het grote voordeel van Feem is dat je er slechts een zeer kleine hoeveelheid van nodig hebt en geen ander kuisproducten in huis moet halen. Enkel een ontkalker kopen is aangeraden, maar voor de rest heb je met Feem alles wat nodig is.

Tip van André: Koop een bus van 5 liter Feem, dan heb je een onderhoudsproduct voor het hele jaar.
 

 • Murielle Brynart-De Bolle, Zellik
  Wij zijn heel tevreden over Feem omdat het doet wat het product belooft. Je kan het op alle oppervlakken gebruiken, in elke ruimte in huis! Feem is niet alleen goed, maar ook praktisch, 1 product voor alles! Wij gebruiken het in de badkamer, keuken, vloer, toilet, friteuse, oven, de auto, de moto, … Het grote voordeel is dat je waar hebt voor je geld en het in verschillende hoeveelheden beschikbaar is. Als tip zou ik gewoon zeggen: ‘kopen!’
   
 • Nadine Schelkens, Oostende
  Ik heb dit product leren kennen toen ik in een frituur werkte zo’n 21 à 22 jaar geleden. Feem reinigt werkelijk alles. Zowel het vet lost op alsook het verwijderen van nicotine gaat als een fluitje van een cent. Verder kan je het product voor alle doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor het reinigen van de dampkap maar ook voor de friteuse. Reinigen van vensters, vloeren, wasmachine, ... noem maar op want je kan het voor alles gebruiken. Als je Feem in huis hebt, hoef je maar één product te gebruiken. Tip van Nadine: ‘Gebruik Feem want het maakt je huishouden een stuk aangenamer.’
   
 • Greta Ronsse, Kluisbergen
  Ik ben eerst en vooral zeer tevreden van Feem omdat het biologisch afbreekbaar is en omdat het heel efficiënt werkt om hardnekkig vuil te verwijderen. Het product werkt heel grondig en geeft heel snel het gewenste resultaat, nl. propere oppervlakken. Ik gebruik Feem overal waar hardnekkige vlekken zijn bv. dampkap, oppervlakken die lang niet gereinigd zijn bv. als je een machine demonteert, waar de eetbakjes van de poezen staan, rolluiken, ...

Tip van Greta: ‘Aarzel niet om het product Feem te kopen want ik vind geen enkel gelijkaardig product in de handel die zo snel en efficiënt hardnekkig vuil aanpakt! Een paar keer spuiten op het vervuild oppervlak, wrijven, naspoelen en de klus is geklaard.’
 

 • Robert Meesschaert, Assebroek
  Wij vinden dat Feem zeer goed vele zaken reinigt en het is ook een ecologisch verantwoord product. Niettegenstaande dat je er veel problemen kan mee oplossen, gebruiken wij het vooral als super ontvetter. Er bestaan goedkopere producten, maar daar moet je dan veel meer van gebruiken en dan reinigen ze toch niet zo grondig. Feem is prijs-kwaliteit een prima product is. Eerlijk? Feem moet je gewoonweg in huis hebben! Wij zijn zeer tevreden gebruikers.
   
 • Dirk Vervoort, Minderhout
  Wij gebruiken Feem al jaren voor een grondige reiniging van de dampkap, dampkapfilter, de friteuse, tuinmeubelen, e.d. Het product werkt super ontvettend, gaat verder dan andere ontvettende producten en je hebt er maar heel weinig van nodig om een prima resultaat te hebben. De spray-fles is daarbij erg handig om te doseren. Besproeien, even laten inwerken bij hardnekkig vuil, reinigen en afspoelen. Feem is bruikbaar voor echt allerhande klusjes waarbij reiniging en ontvetten belangrijk is.
   
 • Marc Hallemans, Keerbergen
  Feem is een zeer efficiënte ontvetter. Ik gebruik het vooral om mijn zwembad (skimmer en liner) proper te houden, maar gebruik het ook voor ander doeleinden in het huis en de tuin. Het product is milieuvriendelijk, niet giftig noch agressief en kan toegepast worden op alle materialen. Feem is een geconcentreerd product en kan verder verdund worden met water, toch behoud het zijn krachtige ontvettingskwaliteiten. Met een bus van 5 liter kom ik dus lang toe. Lees aandachtig de folder die meegeleverd wordt, je staat versteld van het aantal toepassingen die het product toelaat!
   
 • Hugo Lodts, Vorst-Laakdal
  Het is voor mij een soort all-cleaner die heel gemakkelijk in gebruik is. Ik gebruik Feem hoofdzakelijk in de keuken, maar eigenlijk ook in de badkamer en wc. Regelmatig wordt het ook gebruikt voor het reinigen van de autovelgen, zeker ook een aanrader (men heeft geen ander product nodig). Het grote voordeel is vooral de veelzijdigheid in gebruik en in de huidige leefwereld is dit het enige product dat effectief milieuvriendelijk bio-afbreekbaar is. Dit is zeker te waarderen! Ik kan dit product ten zeerste aanbevelen voor een totaal huishoudelijk gebruik. Zeker niet te duur en vooral milieuvriendelijk in gebruik.
   
 • Joke en Carlos Danckaert, Ertvelde
  Wij zijn vooral tevreden over Feem omdat het dagelijks wel eens voorvalt dat je met een vervelend vettig probleem zit zoals de roosters van dampkap. Maar wat nu? Eenvoudig, je neemt de roosters er uit en plaatst deze op een plat oppervlak. Besproei deze langs beide kanten met Feem, na een half uurtje kan je deze naspoelen met warm water en klaar is kees. Ook voor het schoonmaken van het druiprek van de vaat gebruiken we Feem. Deze kunnen vies zijn maar je doet hetzelfde als bij de roosters van de dampkap en zijn weer als nieuw. Voor muren en kasten die zeer vuil zijn (zoals in ons geval na verhuizen) is dit product de enige oplossing.Feem word ook gebruikt voor het schoonmaken van de velgen van de wagen en ook voor vetproblemen op de wagen zelf. Voeg wat Feem toe en zo krijg je je wagen proper. Het grote voordeel van Feem is dat je het product zijn werk moet laten doen en tussendoor nog een andere klus kan klaren. Nog tips die ik kan meegeven zijn dat vlekken op kledij, autozetels en nog vele andere toepassingen door Feem te gebruiken de oplossing zijn. Wat ook niet te geloven is dat je bij een afzuigkap de binnenkanten volledig zuiver kan maken. Ga dan op volgende manier te werk: Verwijder de afzuigkap, plaats deze buiten en besproei met de spuitbus van Feem op de binnenkanten. Laat het product goed inwerken. Na een poosje zal je zelf zien dat het vet loskomt. Bij het doen van een gourmetavond en het heeft gesmaakt is er geen probleem om het te reinigen. Wanneer de plaat wat afgekoeld is, alsook met de rooster van een elektrische barbecue en andere tafelbakplaten, verstuif je Feem en herhaal dit na een korte tijd. Het reinigen van een barbecueplaat gaat heel vlot zodat je met de harde borsteltjes alle hoeken en gleufjes zonder schenden kan verwijderen (wil het gerust eens voordoen) alles geeft zich zelf aan wanneer je nogmaals met Feem moet sproeien. Het is zonder overdrijven leuk wanneer de dag nadien zelf ziet dat het is zoals voorgebruik, dit vind ik toch wel ideaal.
   
 • Germaine Van Aelst, Boom
  Het product levert zeer goede resultaten voor badkamer, keuken, vloeren, enz. Je kunt het onverdund en verdund gebruiken. Zeker een aanrader!
   
 • Kurt Knops, Heist-op-den-Berg
  Ik werk al jaren met Feem. Ik leerde Feem kennen via teleshopping. Aanvankelijk was mijn vrouw niet te spreken over mijn aankoop, tot ze de resultaten zag. Ik gebruik het product vooral om mijn camper te onderhouden. Na een winter in weer en wind  verdwijnen de zwarte strepen en mos als sneeuw voor de zon. In het verleden deed ik dit meestal met bijtende producten die wel het beoogde resultaat leverden maar enorm schadelijk waren voor de natuur. In de keuken gebruiken we het voor het zware werk: friteuse, filters van de dampkap, …

Grote voordeel: milieuvriendelijk, super ontvetter, super reiniger!

Tip van Kurt: Feem is een product dat doet wat men belooft!

 • Jacqueline Termote, Assebroek
  Ik gebruik al vele jaren Feem. Vooral voor het reinigen van vette oppervlakken is het een grote aanrader. Onder andere voor het afwassen van mijn PVC-plafond in de keuken en de dampkap kan ik mij geen beter product voorstellen.  Ik verstuif Feem onverdund op het te reinigen oppervlak.  Ik laat het even inwerken en kan zo heel gemakkelijk de vette laag afwassen.
   
 • Christine Wils, Antwerpen
  Ik zou iedereen aanraden Feem in huis te nemen omdat het een veelzijdig gebruik heeft. In de eerste plaats is het een prima ontvetter. Het product even laten inwerken en afvegen. Maar ik gebruik het ook veel op textiel. Mijn niet-lederen handtassen ermee opfrissen, mijn tafelkleed met vuilafstotende laag dat dagelijks in gebruik is af en toe een goede beurt met Feem geven, een vlek op zetel of tapijt verwijderen, … Ook om plastics, zoals tuinstoelen, te reinigen werkt het prima. Bovendien is het een zacht product, zowel voor de te behandelen materialen als voor de handen, zonder irritante chemische geur. Warm aanbevolen!
   
 • Maria Van Pol, Maaseik
  Feem is een prima product en werkt ontzettend goed als ontvetter. Je kan er echt alles mee poetsen en het vet mee wegdoen. De witte schoenen van de kinderen zijn zo weer proper. Ik gebruik het letterlijk voor alles, heb namelijk geen andere kuisproducten in huis. De lege spuitbusjes zijn zeer handig omdat je ze zo kan bijvullen.
   
 • Marcel Vinckx, Poppel
  Feem reinigt zeer grondig. Als je met Feem gekuist hebt, dan zie je dat je effectief gekuist hebt. Alles blijft veel langer schoon. Als je iets goed wilt doen, doe het dan met Feem! Ik gebruik het product eigenlijk voor alles. Een grondige beurt in de keuken geeft een wereld van verschil, vloer, kasten, frietketel, … Het grote voordeel is dat je slechts een kleine hoeveelheid nodig hebt en het resultaat toch enorm is. Tip van Mevrouw Vinckx: Gebruik Feem voor alles, geen schrik hebben!
   
 • Vivienne Cooper, Antwerpen
  Ik kan iedereen Feem aanraden! Ik gebruik het product al jaren voor bijna alles: badkamer, keukenkasten, pvc-ramen en deurlijsten, tuinmeubelen , auto , fietsen, enz. Het is zeer zuinig in gebruik, men heeft er maar weinig van nodig en waarbij andere producten soms agressief zijn, schaadt Feem de materialen niet. Ik gebruik steeds de spuitbus direct op de te behandelen oppervlakken of rechtstreeks op de spons of microvezeldoek, naspoelen hoeft niet. Witte pvc en andere witte oppervlakken vergelen niet zoals bij sommige andere producten en nog een bonus is dat alles langer proper blijft.
   
 • Rita Asseman, Ieper
  Ik ben héél tevreden over Feem, ik gebruik dat echt voor alles. Het is heel goed voor het vet in mijn keuken af te wassen. Eigenlijk poets ik zoveel met Feem dat ik niet alle toepassingen kan opnoemen waarvoor ik het gebruik, het is gewoonweg super! Gewoon erop spuiten en het vuil loopt er zo af. Ook voor pvc is het een geweldig product, ik zou het niet meer kunnen missen en raad het dan ook ten zeerste aan iedereen aan.
   
 • Ive Compagnie, Heist-op den-Berg
  Ik ben zeer tevreden over Feem omdat het product doet wat het moet doen, namelijk ontvetten en schoonmaken in alle omstandigheden. Zelf gebruik ik Feem voor het ontvetten van mijn fornuis, dampkap, badkamer en zelfs voor het reinigen van mijn velgen van de auto. De voordelen van Feem zijn dat alles nadien weer netjes proper en ontvet is. Het is een SUPER product en ik kan het iedereen ten stelligste aanbevelen. Reeds 10 jaar gebruik ik het en ik kan niet meer zonder dit product. Dit moet je in huis hebben en het maakt andere producten overbodig!
   
 • Bertrand De Rycke, Nazareth
  Feem is een milieuvriendelijk product, een reiniger en sterke ontvetter welke ecologisch afbreekbaar is en het milieu ten goede komt.

Ik gebruik Feem vooral voor het afwassen van plafonds, reinigen van de dampkap, plastieken gootbekleding, rolluiken, veranda, ontvetten van de fietsketting. En waar ik nog het meeste plezier aan beleef is het reinigen van mijn autovelgen, echt ongelofelijk goed! Feem mag gebruikt worden op alle oppervlakken, ja zelfs op textiel. Doe een test met Feem en u zult het zich niet beklagen. Een goed product verkoopt zichzelf !

 • Rita Callebaut, Denderhoutem
  Feem is een ontzettend goed product dat ik gebruik in de badkamer, keuken en voor de vloeren en ramen. Je hebt met Feem maar één product nodig en anders 3 of  4 producten waardoor je kast volstaat. Ik ben zeer tevreden van het product, ik wil niets anders gebruiken.
   
 • Jean Van der Heyden-Vander Cruys, Roosdaal
  We zijn zeer tevreden over het aanbod van Feem, het is een zeer goed ontvettingsproduct. Ik gebruik het vooral voor het reinigen van tuinmeubelen, veranda, pergola, wagen, spoelbak, kookfornuis en zoveel meer. Voor ruiten en spiegels kan ik het product ook aanraden daar je er snel een uitstekend resultaat mee bereikt. Voor mensen die Feem nog niet hebben gebruikt kan ik hen zeggen niet te aarzelen dit product eens in huis te halen en het te proberen. Het zal hun verbazen welk mooi resultaat ze zullen verkrijgen. Feem is zuinig in gebruik en te verkrijgen in klein en groot formaat. Het is verkrijgbaar in de kleinhandel, namelijk in de winkels van Blokker. Ook ten zeerste aan te raden voor industriëlen!
   
 • Ivo Van Tricht, Zandhoven
  Ik ben geweldig tevreden over Feem, omdat dit de beste allesreiniger is die ik ken. Het product reinigt werkelijk alles tot in de puntjes. Feem wordt bij praktisch alle oppervlakken gebruikt, van vloeren tot kasten, deuren en zelfs tot in de wasmachine. Daarenboven heb ik ook zelf ondervonden dat het niet alleen een super goede allesreiniger is, maar ook een ontkalker die uiterst snel resultaat geeft. Hét grote voordeel vind ik dat Feem een economisch product is en bijgevolg hoegenaamd veilig is voor handen en huid in het algemeen. Bij mijn weten zijn er weinig allesreinigers zijn die zich ’ecologisch’ kunnen noemen! Een ander voordeel is ook dat het zelfs in verdunde vorm nog steeds krachtig genoeg is om alles te reinigen. Ik kan Feem dus enkel aanprijzen als de beste allesreiniger is die op de markt te verkrijgen is!
   
 • Rudy Langlois, Poperinge
  Wij zijn ten eerste zeer tevreden over Feem daar het een zeer goed product is. Wij gebruiken het voor alles en nog wat (poetsen, afwassen, grote kuis, enz.). De grote voordelen van Feem zijn dat het geen strepen nalaat en zeker ook geen sporen. Wij gebruiken het al heel wat jaren en je kan er werkelijk alles mee doen.
   
 • Viviane Pauwels, Antwerpen
  Feem is gemakkelijk te gebruiken, zowel verdund met water als onverdund. Het is ook zeer vriendelijk voor de huid. Het is inderdaad een super ontvetter zonder agressief te zijn. Ik gebruik het product quasi dagelijks, voornamelijk om mijn inductiekookplaat proper te maken. De schoonmaak van vloeren, badkamer gebeurt ook met Feem.

De microgolfoven: een beetje Feem verdund vernevelen, even laten inwerken en proper maken. Het aanrecht: wat Feem vernevelen en proper maken. Kragen van hemden: inspuiten, laten inwerken en daarna mee in de wasmachine.

Het is een goede ontvetter die niet agressief is voor materialen en waar je ook geen spierkracht voor nodig hebt. Even laten inwerken en proper maken is de boodschap! Als je Feem in huis neemt, heb je nog weinig andere schoonmaakmiddelen nodig. Feem werkt

 • Marina Huygen, Diepenbeek
  Feem is gewoon een goed product, het is biologisch afbreekbaar en niet schadelijk. Ik gebruik het voor alles: badkamer, keuken, garage en buiten. Je hebt maar één product nodig, het is niet duur en je kan het zowel puur als verdund gebruiken. Tip van Marina: ‘Probeer het gewoon, wat het probleem ook is, het werkt echt!’
   
 • Lisiane Carpentier, Berendrecht
  Ik ben zeer tevreden over het product. Als je Feem gebruikt voor de nicotine op geverfde muren, dan gaat het er zo af. Het is niet alleen voor vet goed, maar voor heel wat andere zaken. Elke morgen eten we bijvoorbeeld ontbijtspek, maar dit bakt wel wat aan. Gebruik Feem hierop en vet lost echt op. In de keuken voor de vloeren is het ontzettend efficiënt. Ik ben vooral heel tevreden met de goede service die ik van Feem krijg. Een vriendelijk woord doet al veel met een klant. Ik denk dat het moeilijk is om nog een tip te geven, iedereen moet het voor zichzelf ondervinden want het product is voor zoveel zaken goed.
   
 • Gilbert Hellebooge, Boom
  'Er kan geen enkel product tippen aan Feem. Het is het beste poetsmiddel dat op de markt aanwezig is.' – Een tevreden klant
   
 • Lambert Thijs, Lanaken
  Ik doe daar echt alles mee en gebruik het voor de dampkap, ijskast, fornuis, frietketel, … Ik ben zo ongelofelijk tevreden van Feem. Het pakt het vet op en neemt al het vuil weg. Heel zuinig in gebruik, maar kleine hoeveelheid van nodig. Niet bijtend voor de handen en is totaal niet agressief.
   
 • Albert Wolfs, Kortenberg
  Ik gebruik geen ander product meer, het is echt super en ik kuis er alles mee. Fiets, auto, dampkap, oven, vlekken op de vloer, noem maar op. Het product is niet duur want met 2 bussen van 5 liter doe je er een paar jaar mee en heb je voor de rest geen schoonmaakproducten meer nodig. Tip van Mevrouw Wolfs: ‘Voor het bad uit te kuisen is het echt geweldig!’
   
 • Paula Trinquet
  Ik gebruik het dagelijks voor alles en nog wat, je kan eigenlijk niet zeggen waarvoor je het niet kan gebruiken. Frietketel, witte kledij, autovelgen, caravan en de vuilbakken kuisen we er ook mee uit. Het grote voordeel is dat je al het vet er mee wegkrijgt, alles blijft zo veel langer schoon.
   
 • Anne De Temmerman, Zottegem
  Feem is een krachtige ontvetter zonder schade aan materialen aan te brengen. Ik ben zeer tevreden over Feem en gebruik het vooral in de keuken, maar je kan het overal gebruiken. Muren, tegels en tuinmeubelen kan je er allemaal proper mee maken. Een groot voordeel is dat je het via website kan bestellen en het wordt vanaf 2 bussen gratis tot bij je thuis geleverd. Tip van Anne: ‘KOPEN!’
   
 • Francis Foque, Willebroek
  Ik vind het een super goede ontvetter die ik voor vanalles gebruik. In de keuken, badkamer, autovelgen, frietketel, dampkap en de plafonds ook. Je moet maar een beetje op het vervuilde oppervlak doen, laten intrekken en het veegt zeer gemakkelijk weg.
   
 • Annie Rambau, Putte
  Ik vind Feem een zeer goede ontvetter en gebruik het onder andere voor mijn dampkap en de keukenkasten. Met dit product verdwijnen vlekken gemakkelijk. Het voordeel is dat het zo goed als geurloos en milieuvriendelijk is.
   
 • Leo Loyens
  Zeer doeltreffend product met diverse toepassingen o.a. reinigen plafonds en muren, autowielen, vlekken kledij, huishoudelijke taken enz. Bovendien milieuvriendelijk, een echte aanrader.
   
 • Jean-Claude Vanhalst, Steenokkerzeel
  Ik ben Jean en heb Feem voor het eerst gebruikt om onze dampkap te reinigen. Dat ging als een fluitje van een cent: SUPER gemakkelijk! Sindsdien gebruik ik het voor alles wat vettig is. Voor de frietpot uit te kuisen werkt het uitstekend, maar daarna goed naspoelen natuurlijk. Ik gebruik het voor de meubelen in de keuken tot zelf een plekje op de vloer of muur. Al het vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ik ben dus heel tevreden als klant van Feem.
   
 • Jan Hectors, Berchem
  Mijn tevredenheid over Feem vind ik vooral in zijn grote ontvettingskracht, dit zonder strepen achter te laten. Ik gebruik het vooral wanneer andere producten falen, meestal krijgt Feem het dan nog proper. Ik kan geen nadelen aan het product vinden. Wat ik geweldig vind, is dat het  een product is dat zwarte strepen van aflopers op onze motorhome verwijdert. Het product heeft wel de neiging om in een sproeifles een beetje te verzepen in de sproeier, regelmatig de sproeikop uitkuisen kan helpen.
   
 • Wim Van Overwaelle, Aalst
  Feem is een zeer goede ontvetter. Wij gebruiken het vooral voor het proper maken van autovelgen, maar het is ook goed om de inductiekookplaat te reinigen. Ook de wonderdoekjes zijn ongeloofelijk goed.
   
 • Henri De Meuter, Lennik
  Ik vind Feem een zeer goede ontvetter en vlekkenverwijderaar. Ik gebruik het voor heel wat zaken: reinigen en ontvetten van de friteuse, de oven, de dampkap, de aluminium-wielen van de auto, vlekken op textiel, enz. Het heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en we raden het zeker aan!
   
 • Viviane Verdaet, Kessel
  Voor het afwassen van geschilderde plafonds vind ik Feem fantastisch, je ziet werkelijk resultaat! Ik gebruik dan een klein emmertje water met een ruime hoeveelheid Feem en een microvezelspons. Zelfs nicotine-aanslag wordt duidelijk en gemakkelijk verwijderd! Ook als er op ons terras vetvlekken gemaakt zijn (barbecue), spray ik er nadien puur Feem op, wat laten inwerken en met heet water afspoelen. Bij de wekelijkse schoonmaak staat Feem steeds binnen handbereik, maar gebruik ik het product nooit puur. Deze  milieuvriendelijke reiniger werkt effectief!
   
 • Marc Van Steenwinckel, Kampenhout
  Ik gebruik Feem vooral als ontvetter voor de filter van de dampkap. Het reinigt zeer krachtig, er is geen gevaar voor de huid, geen geurhinder en het is bovendien biologisch wat wil zeggen dat het gewoon in de gootsteen mag na gebruik.
   
 • Erika Schouteden-Hrynczak, Houthalen
  Als je Feem gebruikt, dan ben je snel van je vetproblemen verholpen. Als je even je oppervlakken inspuit, kan je het enkele minuten later gewoon afspoelen en klaar ben je. Ik gebruik het product voor de dampkap, vetvlekken op kleding, velgen van de auto, enz. Feem is snel en efficiënt en zeker het proberen waard!
   
 • Isabel Miles, West Yorkshire
  I am very impressed with the courtesy and efficiency you and your colleagues have shown. I don't like to use anything else to clean with. I am so thankful to have found you again!
   
 • Diana Sterckx, Niel
  Ik heb Feem leren kennen op een standje op de markt in Boom. Ik kan eigenlijk geen enkele toepassing verzinnen waarvoor ik Feem niet zou kunnen gebruiken. Ik gebruik het echt voor alles. Je kan het namelijk op elk oppervlak gebruiken. Niet altijd in verdunde vorm, maar in onverdunde vorm zoals bv. de dampkap, de grote kuis, het plafond.Het heeft geen zin om veel verschillende producten in je kast te hebben staan als je het met 1 product ook kan oplossen. Soms gebruik ik het ook op textiel, bijvoorbeeld wanneer ik een vlek heb, vernevel ik het op de vlek en steek het mee in de was. Grote voordeel is dat je met een bus echt jaren toekomt, het is zeer zuinig in gebruik. Een ander voordeel: op sommige producten reageer ik allergisch en bij Feem niet. En je schaadt de natuur niet. Andere natuurproducten zijn dan wel misschien milieuvriendelijk, maar je krijgt er niets mee proper. Ik raadt Feem werkelijk aan iedereen aan. Ook mijn poetsvrouw promoot het product aan haar andere klanten.
   
 • Mia Verboven, St.-Katelijne-Waver
  Feem heb ik leren kennen via iemand die het gekocht had op de markt in Duffel en het niet gebruikte. Dat is nu meer dan 10 jaar geleden maar ik gebruik het nog altijd. Een heel klein beetje in een emmer water werkt het heel goed voor de keukenkasten, koelkasten, friteuse, bakplaten, enz. Als er ergere vlekken zijn, gebruik het dan puur en even laten inweken. Ik gebruik het voor mijn auto te wassen, de ramen, plakkerige kinderstoel, ... Feem heeft geen sterke geur en de doeken blijven proper, het vuil zit in het water.