Overslaan en naar de inhoud gaan

Reinig milieubewust met Feem

Reinig milieubewust met Feem

In onze hedendaagse samenleving wordt onze zorg voor het milieu steeds belangrijker. Bij huishoudelijk werk en dagelijks onderhoud zorgen giftige en schadelijke stoffen voor een steeds groter wordende overlast voor onze omgeving. Het streven naar de minst belastende impact op het milieu is dus een continu proces dat navolging verdient!
 

Van bij het ontstaan van Feem zijn we oprecht begaan met het milieu. Gezond schoonmaken is dan ook één van onze topprioriteiten. Daarom brengen we met Feem Active Cleaner een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct op de markt waarmee alle denkbare schoonmaaktaken kunnen worden vervuld. Hierdoor is het niet meer nodig om een kast vol verschillende, schadelijke producten te hebben en spaar je bovendien heel wat geld uit.
 

De superefficiënte Feem Active Cleaner wordt met zorg samengesteld zonder toevoeging van onnodige, schadelijke stoffen. Het is getest op zijn biologische afbreekbaarheid en bevat geen fosfaten. Om de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken, hebben we er dan ook voor gekozen om er geen parfum of kleurstoffen aan toe te voegen. Feem Active Cleaner is een geconcentreerd product, zodat er slechts een kleine hoeveelheid van nodig is en eenzelfde verpakking langer meegaat. Dit zorgt voor minder afval. Feem Active Cleaner is daarnaast beschikbaar in grotere verpakkingen tot wel 20 liter, waardoor ook op deze manier het verpakkingsmateriaal wordt beperkt. Zo willen we aantonen dat rekening houden met het milieu en topkwaliteit perfect hand in hand kunnen gaan!
 

Onze visie is dat verschillende soorten schoonmaakproducten in je kast overbodig zijn. Deze berg aan verpakkingsmateriaal is bovendien zeer slecht voor het milieu. De allesreiniger van Feem zorgt ervoor dat je met één product in huis al je schoonmaakproblemen kunt oplossen!
 

Download de PDF-versie: Reinig milieubewust met Feem.pdf