EEN PROPERE DAMPKAP ZORGT VOOR VEILIGHEID IN DE KEUKEN
Om te voorkomen dat tijdens het koken je hele keuken naar eten ruikt, zet je het best de dampkap aan. Die trekt echter veel vet en vuil aan. Om brand te voorkomen en deze goed te laten werken, moet je de roosters of filters geregeld schoonmaken. Hoe vaker je die schoonmaakt, hoe makkelijker het wordt. Maar hoe doe je dit nu op de efficiëntste manier?
1) Buitenkant dampkap
Vernevel Feem Active Cleaner op een vochtige doek om de buitenkant van de dampkap proper te maken nadat er gekookt is. Zo voorkom je dat het vet zich opstapelt en moeilijker te verwijderen is.
2) Binnenkant dampkap
Haal de filters uit de dampkap en laat ze weken in een sopje van water en Feem Active Cleaner. Spoel grondig na met water en droog ze af met een doekje. Je kunt het rooster eventueel ook in de vaatwasser plaatsen.
Bekijk hieronder het how-to filmpje en ga zelf aan de slag: