Overslaan en naar de inhoud gaan

Slim doseren

Veel of weinig Feem gebruiken?

Vaak gebruiken mensen een grotere dosering van hun schoonmaakproduct dan eigenlijk nodig is voor het gewenste resultaat. Ze geloven dat ze op die manier hun materialen en oppervlakken beter kunnen schoonmaken. Dit fabeltje willen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. Doseer slim!
 

Voor het oplossen van hardnekkig vuil kun je Feem Active Cleaner het best puur gebruiken. Hiervoor gebruik je onze handige 500ml sprayfles in 3 stappen:

  1. Vuile materialen of oppervlakken besproeien
  2. Feem laten inwerken
  3. Grondig naspoelen met water

Grondig reinigen = 1 deel Feem/10 delen water

Het is uiteraard ook mogelijk Feem toe te voegen aan je emmer water. De ideale mix voor een grondige reiniging van grotere, sterk vervuilde oppervlakken is 1 deel Feem Active Cleaner op 10 delen water. Houd er wel rekening mee dat je ook bij gebruik van deze mengeling steeds grondig moet naspoelen met water om residu te vermijden.
 

Algemeen onderhoud = 2 dopjes Feem/5 liter water

Voor het algemene onderhoud heb je genoeg aan 15 ml Feem Active Cleaner op een emmer met 5 liter water. 15 ml komt overeen met ongeveer 10 keer verstuiven of 2 dopjes van onze 1-literfles. Bij deze verdunning hoef je niet na te spoelen.
 

Instant reinigen =  3 dopjes Feem/0,5 liter water

Gebruik je graag een instantreiniger? Vernevelen en droogvegen, niet naspoelen dus. Ideaal voor het snel schoonmaken van ruiten, spiegels, aanrechten, tafels, … Maak daarvoor een spuitbusje met een verdunning van 25 ml Feem Active Cleaner op 500 ml water.
 

Download hier onze gebruiksaanwijzing voor specifieke toepassingen en de bijbehorende werkwijze.