Overslaan en naar de inhoud gaan

Azijn, citroen en Feem

Azijn, citroen en Feem: een natuurlijk trio voor in huis

Het is absoluut niet nodig om voor elke ruimte of elk oppervlak een ander onderhoudsproduct in huis te halen: voor de vloer, de badkamer, de tegels, de afzuigkap, de wc, ... De meeste mensen hebben een uitgebreid assortiment aan schoonmaakproducten in hun kast staan, die duur en eigenlijk volledig overbodig zijn. Kies liever voor één allesreiniger dan voor allerlei verschillende schoonmaakproducten. Veel van deze producten kunnen zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid en het milieu. Bovendien bespaar je zo heel wat geld uit. Met Feem Active Cleaner en twee natuurlijke schoonmaakmiddelen kom je al een heel eind!
 

‘Kies enkel producten die u echt nodig hebt en laat u niet verleiden om een heel schoonmaakarsenaal op te slaan.’

Azijn
Azijn is een natuurlijk, goedkoop en milieuvriendelijk alternatief poetsmiddel dat heel wat andere schoonmaakproducten overbodig maakt. Azijn ontstaat door het omzetten van alcohol in een zuur. De bekendste schoonmaakeigenschap van azijn is dat het een goede ontkalker is, maar het kan daarnaast voor tal van andere klusjes gebruikt worden. De meeste producten die ontkalken, bevatten agressieve zuren om de kalkaanslag te verwijderen en zijn daarom gevaarlijk. Kies dus eerder voor azijn om kalk aan te pakken.

Hardnekkige kalkaanslag kun je verwijderen door op een doek wat azijn te gieten en daarmee de plekken met kalkaanslag in te wrijven. Laat de azijn ongeveer 2 uur intrekken en spoel na met water.

Het enige dat Feem Active Cleaner niet doet, is ontkalken. Lees hier verder over de verschillende toepassingen van azijn bij het ontkalken.

Citroensap
Schoonmaken met citroen is gemakkelijk, goedkoop en dé perfecte, natuurlijke oplossing voor allerlei klusjes in huis. Het zuur in citroensap is een natuurlijk ontsmettingsmiddel. Het helpt tegen tegen vet en geurtjes, vernietigt bacteriën en biedt een prima alternatief voor het gebruik van bleekmiddel. Het zorgt daarbij ook nog eens voor een heerlijke, frisse geur in huis!
 

Een natuurlijk trio in combinatie met de ultieme schoonmaakkit: ontdek hier deze match made in heaven!